Qui som

L’Associació Riudecanyes Aventura, és una organització sense ànim de lucre formada per les institucions i les entitats següents:

L’associació neix amb la intenció d’instaurar un equipament de serveis d’activitats de natura, com a eina de millora i d’ordenació de l’entorn.

 

La finalitat principal d’aquest  projecte és la millora, la conservació i la potenciació del patrimoni que representa el Pantà de Riudecanyes i les poblacions i l’entorn de la Baronia d’Escornalbou, basant-se en els cinc punts següents:

  • Promocionar l’ús de l’embassament i el seu entorn, mitjançant l’organització d’activitats recreatives de caràcter esportiu, cultural i educatiu, potenciant la sensibilització i el respecte pel medi ambient.
  • Ordenar, protegir i millorar les zones on es durà a terme l’activitat.
    Preservar i potenciar els valors naturals, culturals i patrimonials com a signes d’identitat i diferenciació del territori.
  • Contribuir a la dinamització socioeconòmica de la zona, mitjançant la utilització i la coordinació dels recursos i els serveis existents, tot vetllant pel seu desenvolupament sostenible.
  • Millorar l’entorn natural de la zona del Pantà de Riudecanyes i del territori on està ubicat.

Dades legals
Associació Riudecanyes Aventura
NIF G55621742
Plaça patacada, 3, baixos
43201 Reus
Tel. 650 97 26 49

riudecanyesaventura@riudecanyesaventura.cat
reserves@riudecanyesaventura.cat

Gaudeix dels esports aquàtics per a tothom al pantà de Riudecanyes. Un indret privilegiat a molt poca distància de les principals poblacions de la Costa Daurada (Salou, Cambrils, Tarragona, Reus). Obrim de març a desembre, perquè puguis gaudir de la millor experiència a la Baronia d’Escornalbou. Caiac, pàdel surf, hidropedals, senderisme, rutes guiades, hípica, btt, bicicleta de carretera, ruta de la història, ruta de la ciència i la natura.
Fotos
Contacte
Nom*
E-mail*
+ 7 = nou

Per verificar la teva identitat completa l'espai blanc amb el núm. que falta per completar l'operació

Netejar formulari
Condicions generals de contractació Disseny web Avellana Digital
Menu